Acasa / Retete culinare / Salau la gratar

Salau la gratar

Cel mai bun peste , delicios si rapid !

Ingrediente

2 bucati file de salau , 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 1 lamaie.

Mod de preparare

  1. Taiem fileurile de peste  in bucati potrivite ,  le ungem cu ulei  intr-un strat subtire si presaram sare, piper  pe ambele parti.
  2. Asezam bucatile de peste pe gratarul incins si le lasam cca 7-8 min pe fiecare parte.

Servim pestele cu  felii de lamaie proaspata.

Pofta Buna!

salau-la-gratar
Salau la gratar, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress