Chiftele cu ciuperci si cartofi

Ingrediente:

4 cartofi  (mari) fierti, 2 buc ceapa, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa gust, ulei si faina pentru prajit.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (25 votes)

Chiftele cu ciuperci si cartofi, un aperitiv delicios pentru zilele de post. Reteta Chiftele cu ciuperci si cartofi este simpla, explicata pas cu pas si va garanteaza reusita.

Intr-un vas adaugam cartofii fierti si zdrobiti, ciupercile taiate marunt, patrunjelul taiat marunt , ceapa razuita, pesmetul, faina, sarea si piperul.

Chiftele cu ciuperci si cartofi

Amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.

Chiftele cu ciuperci si cartofiFormam chiftelele , le prafuim cu faina si se prajesc  in ulei incins, pe ambele parti.

 

Chiftele cu ciuperci si cartofi

Chiftelele se scot pe servet de hartie  si dupa racire le aseazam pe un platou.

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei , etc.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *