Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel
Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus , 5 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 legatura de patrunjel.

Timp preparare

20 de minute

Nr. portii

3

5/5 - (79 votes)

Cea mai gustoasa reteta de Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel! Cu textura asemanatoare carnii, ciupercile pleurotus sunt gustoase si foarte hranitoare, ideale pentru preparatele de post. Reteta de Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel este foarte simpla si se prepara usor. Descopera colectia  Retete cu ciuperci!

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Trecem ciupercile  prin apa rece si le punem la scurs.

Le presam usor in maini pentru indepartarea apei ramase.

Indepartam zona mai tare ( coditele) si le taiem potrivit, in caz ca sunt mai mari.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie.

Adaugam ciupercile si le calim pana zeama scade si ele se rumenesc usor.

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Adaugam usturoiul maruntit, sare, piper si patrunjelul tocat marunt.

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Amestecam si servim imediat.

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *