Chiftelute la cuptor

Ingrediente:

500 gr carne tocata, 1 ceapa mare razuita, 1/2 capatana de usturoi, 1 lingura faina, 50 ml ulei, 1 ou, sare si piper dupa gust, 1 legatura de patrunjel.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (39 votes)

Chiftelute la cuptor, reteta perfecta! Bucuta-te de gustul unic al chiftelutelor la cuptor, fara a le praji in ulei. Reteta iti garanteaza obtinerea unui preparat cu textura frageda la exterior si suculenta in interior.

Punem intr-un bol carnea tocata, ceapa razuita, usturoiul maruntit, oul, patrunjelul tocat, faina, sare si piper dupa gust.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Luam compozitie cu lingurita, o trecem prin ulei si apoi ii dam forma rotunda.

Punem chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/35 minute.

Le lasam sa se racoreasca cateva momente si apoi le asezam pe un platou.

Chiftelutele la cuptor pot fi savurate alaturi de diverse sosuri sau garnituri, cum ar fi sosul de rosii, piure de cartofi sau  orez.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thought on “Chiftelute la cuptor”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *