Platou traditional cu aperitive reci

Platou traditional cu aperitive reci
5/5 - (22 votes)

Platou traditional cu aperitive reci pentru mese de sarbatori. Descopera traditia culinara prin bunatatea si bogatia gustului. Platou traditional cu aperitive reci, o selectie atenta de aperitive reci: slanina cu boia, toba de porc, sorici crocant, jumari savuroase si ceapa rosie.

Slanina cu boia, cu aroma sa intensa, se combina perfect cu soriciul crocant si textura tobei de porcJumari perfect prajite completeaza acest festin, iar ceapa rosie proaspata adauga un strop de prospetime si un gust usor picant.

Platou traditional cu aperitive reci

Imparte bucurii cu cei dragi!  Hai sa ne bucuram impreuna de aceasta bunatate de preparate traditionale.

Platou traditional cu aperitive reci

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *