Chiftele de post cu fasole rosie, o alternativa delicioasa pentru zilele in care nu consumam carne. Satioase, gustoase si rapide, nelipsite din meniul aperitivelor, Chiftele de post cu fasole rosie incanta prin textura si savoare. Adauga reteta in meniul tau si bucura-te de o gustare cu adevarat delicioasa!
Scurgem zeama din conserve si trecem fasolea prin apa rece.
O punem la scurs intr-o strecuratoare.
Punem fasolea intr-un bol si o pasam.
Adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul maruntit, fulgii de ovaz, pesmetul, sosul de rosii, mustarul, sare si piper dupa gust, patrunjelul maruntit si chimenul.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Luam compozitie cu lingura si cu mainile unse de ulei vom forma chiftelele.
Din compozitia rezultata obtinem 20 chiftele.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam chiftelele.
Le prajim pe fiecare parte, 2 minute.
Le scoatem pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.
Le lasam sa se raceasca si le servim imediat.
Pofta Buna!
Descopera si colectia de retete de mancare!