Chiftele de post cu fasole rosie

Chiftele de post cu fasole rosie
Ingrediente:

2 conserve de fasole rosie (480 gr), 2 buc ceapa rosie, 3 linguri sos de rosii, 1 lingura mustar, 5 catei de usturoi, 4 linguri pesmet, 3 linguri fulgi de ovaz, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 1 lingura ulei, 1 varf de cutit chimen macinat.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

20 bucati

5/5 - (11 votes)

Chiftele de post cu fasole rosie, o alternativa delicioasa pentru zilele in care nu consumam carne. Satioase, gustoase si rapide, nelipsite din meniul aperitivelor,  Chiftele de post cu fasole rosie incanta prin textura si savoare. Adauga reteta in meniul tau si bucura-te de o gustare cu adevarat delicioasa!

Chiftele de post cu fasole rosie

Scurgem zeama din conserve si trecem fasolea prin apa rece.

O punem la scurs intr-o strecuratoare.

Punem fasolea intr-un bol si o pasam.

Adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul maruntit, fulgii de ovaz, pesmetul, sosul de rosii, mustarul, sare si piper dupa gust, patrunjelul maruntit si chimenul.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Luam compozitie cu lingura si cu mainile unse de ulei vom forma chiftelele.

Din compozitia rezultata obtinem 20 chiftele.

Chiftele de post cu fasole rosiePunem  uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam chiftelele.

Le prajim pe fiecare parte, 2 minute.

Chiftele de post cu fasole rosieLe scoatem pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.

Le lasam sa se raceasca si le servim imediat.

Chiftele de post cu fasole rosie

Pofta Buna!

Descopera si colectia de retete de mancare!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *