Cartofi noi cu piept de pui la cuptor

Ingrediente:

800 gr piept de pui, 1 kg cartofi noi, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 lingurita pudra de usturoi, 5 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

5/5 - (42 votes)

Cartofi  noi cu piept de pui la cuptor,  o reteta delicioasa, sanatoasa si usor de preparat. Acest fel de mancare combina gustul cremos al cartofilor noi cu savoarea suculenta a pieptului de pui, rezultand o combinatie echilibrata si satisfacatoare. Reteta Cartofi noi cu piept de pui la cuptor este simpla si rapida.

Taiem pieptul de pui in felii si il asezam intr-un bol.

Adaugam 2 linguri ulei, boia de ardei, pudra de usturoi, sare si piper.

Amestecam si acoperim bolul cu folie alimentara.

Lasam pieptul la marinat pentru 1 ora.

Cartofii noi ii spalam si ii curatam de coaja cu ajutorul unui burete abraziv.

Ii taiem in rondele si ii punem intr-un bol.

Adaugam sare, piper si restul de ulei.

Amestecam si ii transferam intr-o tava de copt,  impreuna cu  feliile de piept de pui.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/45 minute.

Scoatem tava din cuptor si presaram mararul tocat marunt.

Asezam pe farfurii si servim imediat alaturi de salata verde.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *