Cartofi noi cu piept de pui la cuptor, o reteta delicioasa, sanatoasa si usor de preparat. Acest fel de mancare combina gustul cremos al cartofilor noi cu savoarea suculenta a pieptului de pui, rezultand o combinatie echilibrata si satisfacatoare. Reteta Cartofi noi cu piept de pui la cuptor este simpla si rapida.
Taiem pieptul de pui in felii si il asezam intr-un bol.
Adaugam 2 linguri ulei, boia de ardei, pudra de usturoi, sare si piper.
Amestecam si acoperim bolul cu folie alimentara.
Lasam pieptul la marinat pentru 1 ora.
Cartofii noi ii spalam si ii curatam de coaja cu ajutorul unui burete abraziv.
Ii taiem in rondele si ii punem intr-un bol.
Adaugam sare, piper si restul de ulei.
Amestecam si ii transferam intr-o tava de copt, impreuna cu feliile de piept de pui.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/45 minute.
Scoatem tava din cuptor si presaram mararul tocat marunt.
Asezam pe farfurii si servim imediat alaturi de salata verde.
Pofta buna!