Cartofi noi cu piept de pui la cuptor, o reteta delicioasa, sanatoasa si usor de preparat. Acest fel de mancare combina gustul delicios al cartofilor noi cu savoarea pieptului de pui. Reteta Cartofi noi cu piept de pui la cuptor este simpla si rapida.
Taiem pieptul de pui in felii si il asezam intr-un bol.
Adaugam 2 linguri ulei, boia de ardei, pudra de usturoi, sare si piper.
Amestecam si acoperim bolul cu folie alimentara.
Lasam pieptul la marinat pentru 1 ora.
Cartofii noi ii spalam si ii curatam de coaja cu ajutorul unui burete abraziv.
Ii taiem in rondele si ii punem intr-un bol.
Adaugam sare, piper si restul de ulei.
Amestecam si ii transferam intr-o tava de copt, impreuna cu feliile de piept de pui.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/45 minute.
Scoatem tava din cuptor si presaram mararul tocat marunt.
Asezam pe farfurii si servim imediat alaturi de salata verde.
Pofta buna!