Fasole cu afumatura, o mancare savuroasa si hranitoare, perfecta in zilele racoroase. Ideala pentru un pranz delicios, mancarea de fasole cu afumatura incanta prin mult gust si bunatate. Convinge-te si tu!
Am folosit ceafa de porc afumata, deoarece incanta prin fragezime.
Punem intr-o cratita, uleiul la incins.
Adaugam carnea taiata in bucati potrivite si o prajim la foc mediu, amestecand periodic.
Timpul estimat de prajire, cca 30 minute.
Scoatem carnea intr-un vas, iar in grasimea ramasa adaugam legumele taiate marunt (ceapa, morcovul si ardeiul).
Calim legumele cca 5 minute si apoi adaugam rosiile maruntite.
Continuam calirea 5 minute.
Adaugam carnea, 100 ml apa si acoperim cratita.
Fierbem la foc mic-mediu, cca 40 minute.
Adaugam fasolea fiarta, restul de apa, sare si piper dupa gust.
Continuam fierberea la foc mic pentru 10 minute.
Inchidem focul, adaugam cimbrul uscat si amestecam.
Servim mancarea de Fasole cu afumatura alaturi de muraturi.
Descopera colectia Retete de mancare!
Pofta Buna!