2 aprilie 2017

Friptura de miel cu cartofi noi

Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de lingurita cimbru uscat dupa gust piper si sare […]
9 ianuarie 2017

Muschi de porc cu boia (afumat)

Romanii sunt mari amatori de carne,  in special de carne de porc, astfel ca o reteta de muschi de porc cu boia sau afumat nu trebuie sa lipseasca din repertoriul […]
9 decembrie 2016

Slanina (afumata) cu boia

In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de pe mesele romanilor. Chiar daca continutul de grasime este ridicat, slanina, consumata […]
12 octombrie 2016

Carne de porc si carnati in untura

Cum se face carnea la garnita? Reteta Carne la Garnita. Retete de carne in untura. Cine nu isi aduce aminte cu placere momentele din copilarie cand bunica desfacea oala cu […]
2 august 2016

Zacusca cu ciuperci si ardei

Cea mai buna reteta de zacusca cu ciuperci proaspete si ardei ! O reteta simpla dar extrem de gustoasa , mai ales iarna ! Ingrediente 20 borcane -400 gr / Timp […]
18 februarie 2016

Boabe de Porumb Fierte

Porumbul poate fi consumat si altfel decat fiert, cu sare. O modalitate inedita de a consuma ceca mai populara cereala este sa o fierbi bine in apa, dupa care sa […]
11 ianuarie 2016

Mamaliga cu ochiuri in cuib

Mamaliga cu ochiuri in cuib este un preparat ideal pentru o cina usoara si savuroasa. Mamaliga cremoasa si cu gust de branzeturi se combina perfect cu ouale ochi. Pentru acest […]
29 septembrie 2015

Varza murata

Varza murata este un ingredient de baza in bucataria romaneasca, fiind folosita pentru delicioase sarmale, dar si pentru varza la cuptor sau salata simpla. Varza murata nu este greu de […]
4 martie 2015

Mamaliga

Mamaliga este unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor, in combinatie cu sarmale, tocanite sau carne si peste la gratar cu mujei. Chiar daca este un preparat foarte consumat, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress