2 iulie 2017
Varza murata cu ciolan

Varza murata cu ciolan

Cea mai buna combinatie – varza murata de vara cu ciolan de porc. Un preparat delicios si extrem de gustos. Ingrediente Varza murata cu ciolan/ 3 Portii / Timp total […]
2 aprilie 2017

Friptura de miel cu cartofi noi

Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de lingurita cimbru uscat dupa gust piper si sare […]
9 ianuarie 2017

Muschi de porc cu boia (afumat)

Romanii sunt mari amatori de carne,  in special de carne de porc, astfel ca o reteta de muschi de porc cu boia sau afumat nu trebuie sa lipseasca din repertoriul […]
9 decembrie 2016

Slanina (afumata) cu boia

In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de pe mesele romanilor. Chiar daca continutul de grasime este ridicat, slanina, consumata […]
12 octombrie 2016

Carne de porc si carnati in untura

Cum se face carnea la garnita? Reteta Carne la Garnita. Retete de carne in untura. Cine nu isi aduce aminte cu placere momentele din copilarie cand bunica desfacea oala cu […]
2 august 2016

Zacusca cu ciuperci si ardei

Ingrediente 20 borcane -400 gr / Timp de preparare – 2 ore si 40 minute 2,8 kg ciuperci proaspete 2,8 kg ceapa curatata 3,2 kg ardei gogosar fara cotor si seminte […]
18 februarie 2016

Boabe de Porumb Fierte

Porumbul poate fi consumat si altfel decat fiert, cu sare. O modalitate inedita de a consuma ceca mai populara cereala este sa o fierbi bine in apa, dupa care sa […]
11 ianuarie 2016

Mamaliga cu ochiuri in cuib

Mamaliga cu ochiuri in cuib este un preparat ideal pentru o cina usoara si savuroasa. Mamaliga cremoasa si cu gust de branzeturi se combina perfect cu ouale ochi. Pentru acest […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress