Retete traditionale

23 octombrie 2013
Escalop de porc

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]
10 octombrie 2013
Chiftelute in sos

Chiftelute in sos

Ingrediente Chiftelute in sos Chiftelute: 600 gr carne tocata  , 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Sos: […]
14 septembrie 2013
Cartofi umpluti cu branza

Cartofi umpluti cu branza

Ingrediente Cartofi umpluti cu branza 8 cartofi medii Umplutura: 150 gr branza telemea, 1 ou, 50 gr muschi de porc (3 felii), 1 ceapa , 3 linguri ulei, sare si […]
16 ianuarie 2013

Placintele cu branza dulce

Ingrediente 12 bucati – Placintele cu branza dulce Aluat: 400 gr faina  , 3 oua, 100 ml lapte, 50 gr zahar, 100 gr unt, 15 gr drojdie, 1 praf de […]
26 decembrie 2012

Muschi de porc afumat

Ingrediente Muschi de porc afumat 1 muschi de porc proaspat  cca 1-2 kg portionat in bucati potrivite cca 25 cm lungime, 2 linguri de sare grunjoasa, 1/2 lingurita de piper, […]
23 decembrie 2012

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional Toba de porc – reteta aici Caltabos – reteta aici Lebar – reteta aici 1 ceapa rosie, salata verde Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel Mod […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook