26 octombrie 2014

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, […]
24 octombrie 2014

Muraturi taranesti

Ingrediente Muraturi taranesti morcovi, ardei gogosar, gogonele , conopida,  castraveti. Pentru fiecare borcan – 2 tije de hrean,3  funze de telina, 1 floare de marar uscat, 1 ardei iute, 2 catei usturoi, […]
25 septembrie 2014

Iaurt de casa cu smantana

Ingrediente Iaurt de casa cu smantana 2 l lapte proaspat,  3 linguri smantana 18% Mod de preparare Iaurt de casa cu smantana Laptele se pune la  fiert la foc mic […]
14 septembrie 2014

Bulz

Un preparat al vacantelor din copilarie, bulzul este indragit in special de cei mici, datorita aspectului haios, de minge. La prepararea bulzului pot participa chiar si cei mici, care vor […]
21 august 2014

Cartofi copti in jar

Ingrediente Cartofi copti in jar cartofi, unt, sare Mod de preparare Cartofi copti in jar Cartofii se spala si se sterg cu un sevet. Jarul se formeaza ca un cuib […]
16 aprilie 2014

Oua vopsite de Paste

Ingrediente Oua vopsite de Paste oua, vopsea de oua, otet, ulei Mod de preparare Oua vopsite de Paste Spalam  bine fiecare ou cu apa calda si detergent , apoi le […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  […]
7 februarie 2014

Slanina afumata

Ingrediente Slanina afumata slanina proaspata de porc, saramura (1 l apa = 100 gr sare ) , piper, usturoi. Mod de preparare Slanina afumata Slanina se taie fasii , cca […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress