29 septembrie 2015

Varza murata

Varza murata este un ingredient de baza in bucataria romaneasca, fiind folosita pentru delicioase sarmale, dar si pentru varza la cuptor sau salata simpla. Varza murata nu este greu de […]
4 martie 2015

Mamaliga

Mamaliga este unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor, in combinatie cu sarmale, tocanite sau carne si peste la gratar cu mujei. Chiar daca este un preparat foarte consumat, […]
25 februarie 2015

Ceafa de porc la cuptor

Carnea de porc este una dintre preferatele romanilor, fiind gustoasa si foarte versatila. Ceafa de porc in special este suculenta, usor de preparat si foarte gustoasa. Pentru ceafa de porc […]
11 februarie 2015

Sarmale cu carne de pui

Sarmalele sunt unele dintre cele mai indragite preparate culinare ale romanilor. De pe mesele de sarbatoare, acestea nu lipsesc niciodata si sunt ideale cu mamaliguta si smantana. De obicei preparate […]
25 ianuarie 2015

Mancare de praz cu pui si masline

Cei care apreciaza gustul prazului vor fi incantati sa preparare aceasta mancarica de praz cu pui si masline. Pe langa gustul bun, aceasta mancare se prepara usor si repede, fiind […]
23 ianuarie 2015

Ciorba de vita

Ciorba de vita este gustoasa si usor de preparat, ideala pentru mesele linistite in familie. Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de carne de vita si legumele clasice pentru ciorba. Pentru […]
20 decembrie 2014

Toba de porc traditionala

In sezonul rece, de sarbatorile de iarna, unul dintre cele mai apreciate aperitive ale romanilor este toba de porc. Este gustoasa si satioasa, ideala pentru micul dejun sau pentru aperitivele […]
18 decembrie 2014

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress