Retete de post

13 august 2014

Pate de ciuperci

Ingrediente 4 portii/ Timp Р1 ora. 500 gr ciuperci proaspete, 2 buc ceapa, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei. Mod de preparare Pate de ciuperci Spalam bine […]
6 august 2014

Gogosi cu miere

Ingrediente Gogosi cu miere 600 gr faina, 3 linguri pline cu miere, 1 cub drojdie proaspata,1 lingurita  coaja rasa de lamaie, 1 praf sare, 150 ml apa calduta. Mod de […]
5 august 2014

Tocanita de rosii cu dovlecei

Ingrediente Tocanita de rosii cu dovlecei 1 kg rosii, 2 buc ardei gras, 1 dovlecel, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 100 […]
3 august 2014

Chiftele cu ciuperci si cartofi

Ingrediente Chiftele cu ciuperci si cartofi 4 cartofi  (mari) fierti, 2 buc ceapa, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa […]
23 iulie 2014

Prajitura Negresa

Ingrediente Prajitura Negresa Blat –¬†2 cani (cana 200 ml ) faina¬† tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 100 ml ulei, 300 ml [‚Ķ]
6 iulie 2014
Fasole cu usturoi

Fasole cu usturoi

Ingrediente Fasole cu usturoi 500 gr fasole verde , 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare si piper  dupa gust. Mod de preparare  Fasolea se curata, se spala si  se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook