11 septembrie 2012
Zacusca de fasole

Zacusca de fasole

Ingrediente – Zacusca de fasole 1 kg gogosar, 1 kg ceapa, 500 gr fasole foabe, 4 morcovi, 500 ml  ulei, 1 kg rosii , piper, 1/2 lingurita de cimbru uscat, […]
20 noiembrie 2011

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, sare dupa gust, 200 ml ulei, 1 ceapa , 50 gr bulion. Preparare Fasolea se spala si se lasa la inmuiat cateva ore in apa […]
15 noiembrie 2011

Pachetele cu mere

Ingrediente Aluat: 250 gr margarina, 150 gr zahar farin, 250 ml apa minerala, 1 praf de copt stins in otet, un praf de sare, vanilie , faina cat cuprinde. Umplutura: […]
10 octombrie 2011

Varza cu legume

Ingrediente 1 varza proaspata de marime potrivita, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, verdeata, piper boabe, sare, 50 ml ulei. Preparare Varza se spala si se toaca marunt. Gogosarul se […]
5 octombrie 2011

Cartofi la tigaie

Ingrediente 5 cartofi, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 30 ml ulei, sare, piper , patrunjel verde. Preparare Cartofii se spala si se curata de coaja. […]
22 septembrie 2011

Farfalle cu legume

Ingrediente 3 portii- 300 gr farfalle, 1 ceapa, 50 ml ulei de masline, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar galben, 3 rosii mari, sare, patrunjel verde, 1 […]
17 aprilie 2011

Varza murata cu orez

Ingrediente 1 varza, 1 ceapa, 50 ml ulei, foi de dafin, 100 gr orez, 1 gogosar in otet, piper, boia de ardei dulce. Preparare Varza murata se toaca marunt, se […]
11 aprilie 2011

Sarmalute cu spanac

Ingrediente 2 verze murate potrivite, 1 telina de marime medie, 1 pastarnac, 3 morcovi, 2 cepe, 200 gr spanac, 200 gr orez, sare, piper, 80 ml ulei, leusetean. Preparare Se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress