Retete de post

19 aprilie 2015
Salata de dovlecei copti

Salata de dovlecei copti

Salata de dovlecei copti este foarte gustoasa si sanatoasa, ideala alaturi de preparate din carne sau peste. Se prepara usor, la cuptor, si se asezoneaza cu ceapa calita, zeama de […]
17 aprilie 2015

Mamaliga la gratar

Daca ti-a ramas mamaliga rece de la masa anterioara, mare pacat este sa arunci asa bunatate de preparat. Ai optiunea sa reinventezi aceasta banala reteta doar aruncand cateva felii reci […]
22 ianuarie 2015
Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac

Pentru aperitive si garnituri, ciupercile umplute cu spanac sunt o alegere potrivita. Sunt usor de pregatit, au un gust bun, pe care il vor indragi si cei mici, care astfel […]
30 noiembrie 2014

Trigoane cu gem si nuca

Ingrediente¬†Trigoane cu gem si nuca Aluat ‚Äď 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet¬† zahar vanilat, 10 ml [‚Ķ]
22 noiembrie 2014

Mancare de prune cu orez

Ingrediente 6 portii РMancare de prune cu orez 100 gr   orez, 50  gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de […]
2 noiembrie 2014
Zacusca de gogonele

Zacusca de gogonele

Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei (800 gr) , 500 ml ulei, 1,5 kg ceapa,  sare si piper dupa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook