Terci de ovaz cu prune uscate si nuci

Terci de ovaz cu prune uscate si nuci
Ingrediente:

100 gr fulgi de ovaz, 500 ml apa , 1 praf de sare, 1 lingurita de scortisoara macinata, 2 linguri pline cu miere,  10 prune uscate si fara sambure, 50 gr miez de nuca.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

2

5/5 - (25 votes)

Terci de ovaz cu prune uscate si nuci, nelipsit de la micul dejun. O reteta simpla, rapida si sanatoasa.

Apa se pune la fiert intr-o craticioara.

Dupa primul clocot adaugam sarea, fulgii de ovaz si prunele ( taiate cuburi).

Amestecam 1 minut,  apoi inchidem focul.

Compozitia se transfera in doua boluri  si se lasa la racit , cca 10 minute.

Adaugam  miereascortisoara si miezul de nuca.

Amestecam si servim. Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *