Daca sunteti fani ai salatei de vinete cu maioneza, atunci trebuie neaparat sa incercati si reteta Fasole verde cu maioneza si usturoi. Este diferita, dar la fel de gustoasa si cremoasa, daca folositi maioneza de casa si legume de calitate. Ambele sunt ideale pentru o gustare rapida, de intins pe paine sau servit la un platou cu aperitive.
Idei de retete pentru meniul tau
Daca iti place sa pregatesti mancare gustoasa si satioasa, iata cateva retete:
Mancare de fasole verde cu chiftelute
Cum preparam Fasole verde cu maioneza si usturoi
Curatam si spalam fasolea verde, daca este proaspata.
Pentru fasole congelata, o fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Fierbem fasolea timp de 20 de minute si o transferam intr-o sita sa se scurga bine.
Dupa racire, taiem fasolea in bucati de aproximativ 1,5-2 cm si o punem intr-un bol.
Adaugam maioneza, usturoiul pisat si mararul tocat fin. Amestecam bine toate ingredientele.
Potrivim de sare, acoperim bolul si punem salata la frigider pentru o ora.
Servim salata cu paine prajita. Pofta buna!