Fasole verde cu maioneza si usturoi

Fasole verde cu maioneza, usturoi si marar
Ingrediente:

200 gr fasole verde, 100 gr maioneza, 2 catei de usturoi, 1 marar proaspat dupa gust, sare.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

2

5/5 - (7 votes)

Daca sunteti fani ai salatei de vinete cu maioneza, atunci trebuie neaparat sa incercati si reteta Fasole verde cu maioneza si usturoi. Este diferita, dar la fel de gustoasa si cremoasa,  daca folositi maioneza de casa si legume de calitate. Ambele sunt ideale pentru o gustare rapida, de intins pe paine sau servit la un platou cu aperitive.

Fasole verde cu maioneza si usturoi

Idei de retete pentru meniul tau

Daca iti place sa pregatesti mancare gustoasa si satioasa, iata cateva retete:

Fasole verde scazuta

Fasole verde scazuta

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Salata cu ciuperci

Cum preparam Fasole verde cu maioneza si usturoi

Curatam si spalam fasolea verde, daca este proaspata.

Pentru  fasole congelata,  o fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Fierbem fasolea timp de  20 de minute si o transferam intr-o sita  sa se scurga bine.

Dupa racire, taiem fasolea in bucati de aproximativ 1,5-2 cm si o punem  intr-un bol.

Adaugam maioneza, usturoiul pisat si mararul tocat fin. Amestecam bine toate ingredientele.

Fasole verde cu maioneza, usturoi si marar

Potrivim de sare, acoperim bolul si punem salata la frigider pentru o ora.

Servim salata cu  paine prajita. Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *