Tocanita de rosii cu dovlecei

Ingrediente:

1 kg rosii, 2 buc ardei gras, 1 dovlecel mediu, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 150 ml apa calda, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5

4.9/5 - (15 votes)

Tocanita de rosii cu dovlecei, o mancare gustoasa si sanatoasa. Reteta Tocanita de rosii cu dovlecei este simpla si rapida.

Rosiile se trec prin apa clocotita,  cateva secunde . Indepartam pielitele si le taiem felii subtiri.

Intr-o cratita  se pune uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete .

Se lasa la calit cca 5 minute si  apoi adaugam rosiile,  apa calda.

Continuam fierberea pana se patrunde dovlecelul.

Cand este gata se potriveste de sare , piper, adaugam patrunjelul taiat marunt si usturoiul pisat.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *