Mancarea de fasole verde cu chiftelute este un preparat delicios si satios, ideal pentru masa de pranz. Insotita de o salata proaspata, mancarea de fasole verde cu chiftelute este deliciu maxim. Indiferent de momentul in care hotarati sa o savurati, mancarea de fasole verde cu chiftelute va va incanta si o veti trece pe lista preferintelor.
Reteta de chiftelute o gasiti aici – click.
Spalam pastaile de fasole verde, indepartam varfurile si le taiem potrivit.
Punem fasolea in apa clocotita si fierbem 15 minute.
Dupa fierbere, fasolea se pune intr-o sita.
Intr-o cratita punem restul de ulei la incins si adauga ceapa tocata marunt.
Calim pentru 3 minute, amestecand periodic.
Adaugam pulpa de rosii si continuam fierberea la foc potrivit.
Cand sosul a scazut , aproape de jumatate, adaugam fasolea scursa, sare si piper dupa gust.
Fierbem 2 minute si adaugam chiftelutele.
Adaugam usturoiul maruntit, patrunjelul tocat si potrivim de sare, piper.
Sa aveti pofta!