Mancare de fasole verde cu chiftelute

Mancare de fasole verde cu chiftelute
Ingrediente:

Chiftelute - 500 gr carne tocata, 1 ceapa mare razuita, 1/2 capatana de usturoi, 1 lingura faina, 50 ml ulei, 1 ou, sare si piper dupa gust, 1 legatura de patrunjel.

700 gr fasole verde proaspata, 1 ceapa, 3 linguri ulei, 250 gr pulpa de rosii, 1/2 capatana de usturoi, 1 legatura de patrunjel, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

5/5 - (87 votes)

Mancarea de fasole verde cu chiftelute este un preparat delicios si satios, ideal pentru masa de pranz. Insotita de o salata proaspata, mancarea de fasole verde cu chiftelute  este deliciu maxim. Indiferent de momentul in care hotarati sa o savurati, mancarea de fasole verde cu chiftelute va va incanta si o veti trece pe lista preferintelor.

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Reteta de chiftelute o gasiti aici – click.

Spalam  pastaile de fasole verde, indepartam varfurile si  le taiem potrivit.

Mancare de fasole verde cu chiftelutePunem fasolea in apa clocotita si fierbem 15 minute.

Dupa fierbere, fasolea se pune intr-o sita.

Intr-o cratita punem restul de ulei la incins si adauga ceapa tocata marunt.

Calim pentru 3 minute, amestecand periodic.

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Adaugam pulpa de rosii  si continuam fierberea  la foc potrivit.

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Cand sosul a scazut , aproape de jumatate,  adaugam fasolea scursa, sare si piper dupa gust.

Mancare de fasole verde cu chiftelute

Fierbem 2 minute si adaugam chiftelutele.

Mancare de fasole verde cu chifteluteAdaugam usturoiul  maruntit, patrunjelul  tocat si potrivim de sare, piper.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *