Fasole verde scazuta, un preparat plin de savoare si bunatate. Reteta de Fasole verde scazuta este simpla, se prepara rapid si este o optiune excelenta pentru o masa sanatoasa si echilibrata. Servita in zi de post sau ca garnitura alaturi de friptura, reteta de fasole verde scazuta este preferata de intreaga familie.
Spalam pastaile de fasole verde, indepartam varfurile si le taiem potrivit.
Punem fasolea in apa clocotita si fierbem 15 minute.
Dupa fierbere, fasolea se pune intr-o sita.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adauga ceapa tocata marunt.
Calim pentru 3 minute, amestecand periodic.
Adaugam pulpa de rosii si continuam fierberea la foc potrivit.
Cand sosul a scazut la jumatate adaugam fasolea scursa, sare si piper dupa gust.
Fierbem 2 minute si inchidem focul.
Adaugam usturoiul maruntit, mararul tocat si potrivim de sare, piper.
Amestecam , lasam cateva momente sa se racoreasca si putem servi.
Pofta buna!
Descopera si alte retete din colectia Retete de mancare!