Ingrediente Salata de ciuperci
2 cutii ciuperci in conserva x 400 gr, 250 gr carne fiarta de pui, 300 gr maioneza, 100 gr ardei gogosar in otet, 2 morcovi fierti, sare, piper si mustar dupa gust.
Decor: maioneza, masline, gogosar, ciuperci feliate din conserva, frunze proaspete de patrunjel.
Mod de preparare
- Ciupercile din conserva se pun la scurs, intr-o sita, si le taiem cubulete sau fasii.
- Taiem morcovii fierti cubulete. Ardeiul gogosar se taie cubulete si apoi se pune la scurs intr-o strecuratoare.
- Intr-un bol se pun legumele (ciupercile, morcovii si ardeiul din otet ) taiate cubulete, carnea taiata cubulete sau fasii, maioneaza, mustar, sare si piper dupa gust. Amestecam si se aranjam salata pe un platou sau bol.
- Se adauga maioneaza pentru decor, se intinde in strat uniform ca o glazura si apoi se decoreaza dupa imaginatie.
Se serveste rece .
Pofta Buna!