Salata cu ciuperci

5/5 - (2 votes)

Ingrediente Salata de ciuperci

2  cutii ciuperci in conserva x 400 gr, 250 gr carne fiarta de pui, 300 gr maioneza,  100 gr ardei gogosar in otet, 2 morcovi fierti, sare, piper si mustar dupa gust.

Decor: maioneza,  masline, gogosar, ciuperci feliate din conserva, frunze proaspete de patrunjel.



Mod de preparare

  1. Ciupercile din conserva se pun la scurs,  intr-o sita, si le taiem cubulete sau fasii.
  2. Taiem morcovii fierti  cubulete.  Ardeiul gogosar se taie cubulete si apoi se pune la scurs intr-o strecuratoare.
  3. Intr-un bol  se pun legumele (ciupercile, morcovii si ardeiul din otet ) taiate cubulete, carnea taiata cubulete sau fasii, maioneaza, mustar, sare si piper dupa gust. Amestecam  si se aranjam salata  pe un platou sau  bol.
  4. Se adauga  maioneaza pentru decor, se intinde in strat uniform ca o glazura si apoi se decoreaza dupa imaginatie.

Se serveste rece .

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.