Crochete de peste

Crochete de peste
Ingrediente:

500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de patrunjel,  150 gr pesmet, ulei pentru prajit.

Timp preparare

50 minute

5/5 - (22 votes)

Sos –  Intr-o tigaie topim untul, adaugam faina si amestecam rapid.
Turnam laptele si amestecam pana se omogenizeaza. Compozitia se amesteca continuu si se fierbe  1 minut .
Dupa fierbere se pune la racit.
Intr-un bol punem carnea de peste, sare, sosul alb,  1 ou, patrunjelul taiat marunt, piper si cascavalul ras.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Se ia cu lingura compozitie, se trece prin ou batut, apoi prin pesmet si modelam basonase.
Se prajesc in ulei incins , pe ambele parti.

Crochete de pesteSe scot intr-un vas tapetat cu servetel absorbant.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *