23 decembrie 2012

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional Toba de porc – reteta aici Caltabos – reteta aici Lebar – reteta aici 1 ceapa rosie, salata verde Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel Mod […]
22 decembrie 2012

Carnati afumati

Ingrediente Carnati afumati Carnati de casa- Reteta aici Mod de preparare Carnatii proaspeti dupa ce au fost umpluti se lasa  48 de ore la zvantat agatati pe o bara din […]
18 decembrie 2011

Pomana Porcului

Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura. Preparare Carnea se taie in bucati potrivite […]
18 decembrie 2011

Carne de porc in untura

Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. […]
18 decembrie 2011

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, […]
17 decembrie 2011

Jumari cu ceapa

Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.   Preparare Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
18 martie 2011

Tocinei

Ingrediente 500 gr cartofi, 2 oua, sare, piper, ulei sau untura pentru prajit. Preparare Cartofii se curata de coaja si se rad. Peste compozitia obtinuta se adauga sare si se […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress