Retete traditionale

20 decembrie 2014

Toba de porc traditionala

In sezonul rece, de sarbatorile de iarna, unul dintre cele mai apreciate aperitive ale romanilor este toba de porc. Este gustoasa si satioasa, ideala pentru micul dejun sau pentru aperitivele […]
18 decembrie 2014

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile […]
7 decembrie 2014
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

 Ingrediente Iahnie de fasole 500 grame fasole, 2  cepe, 6  catei usturoi, 400 gr rosii cuburi, 100 gr pasta de tomate, 70 ml  ulei, 600 ml apa, sare, piper dupa […]
19 noiembrie 2014
Ciorba de pui cu orez

Ciorba de pui cu orez

Ingrediente Ciorba de pui cu orez 1 kg  carne de pui (tacamuri ), 1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 1 ardei gogosar rosu, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel […]
26 octombrie 2014

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, […]
24 octombrie 2014
Muraturi asortate pentru iarna

Muraturi asortate pentru iarna

Ingrediente Muraturi asortate pentru iarna morcovi, ardei gogosar, gogonele , conopida,  castraveti. Pentru fiecare borcan – 2 tije de hrean,3  funze de telina, 1 floare de marar uscat, 1 ardei iute, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook