18 decembrie 2011

Carne de porc in untura

Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. […]
18 decembrie 2011

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, […]
17 decembrie 2011

Jumari cu ceapa

Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.   Preparare Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu […]
20 noiembrie 2011

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, sare dupa gust, 200 ml ulei, 1 ceapa , 50 gr bulion. Preparare Fasolea se spala si se lasa la inmuiat cateva ore in apa […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]
14 decembrie 2008

Saramura de peste

O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de gustoasa! Ingrediente Saramura de peste – 3 portii/ Timp de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook