Cea mai buna reteta de pui la ceaun ! Pui cu usturoi si mamaliguta , extrem de gustos si rapid.
1,300 kg carne de pui
100 ml ulei
150 ml apa
1 capatana usturoi
sare si piper dupa gust
Spalam puiul si il taiem in bucati potrivite.
Presaram cu sare si se lasa la rece pentru 30 minute.
Intr-un tuci se incinge uleiul si adaugam carnea de pui .
Se lasa sa se prajeasca usor (la foc mic) si amestecam periodic pentru 30 minute.
Adaugam apa , acoperim tuciul cu un capac si se mai lasa pe foc cca 10 minute.
Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.
Se serveste cu mamaliga.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
6 Comments
Super buna!!!
Super buna reteta,ca si celelalte.Multumim.
Este o bunatate 🙂
Cred ca este una din cele mai bune retete de pui, facut la ceaun si cu usturoi si merge excelent cu mamaliguta si cu un vin rosu de casa
super reteta ce se face la ceaun e beton
Adevarat ! Cea mai buna mancare.