Pui la ceaun

Ingrediente:

1,300 kg carne de pui
100 ml ulei
150 ml apa
1 capatana usturoi
sare si piper dupa gust

Timp preparare

50 minute.

Nr. portii

4

4.6/5 - (13 votes)

Cea mai buna reteta de pui la ceaun.  Reteta de Pui la ceaun este simpla, se prepara usor, iar rezultatul este delicios.

Spalam puiul si il taiem in bucati potrivite.
Presaram cu sare si se lasa la rece pentru 30 minute.
Intr-un tuci se incinge uleiul si adaugam carnea de pui .

Pui la ceaun

Se lasa sa se prajeasca usor (la foc mic) si amestecam periodic  pentru  30 minute.

Adaugam apa , acoperim tuciul cu un capac si se mai lasa pe foc cca 10 minute.

Pui la ceaun

Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.

Se serveste cu mamaliga.

Pofta Buna!

Vezi si reteta : Friptura de vita la gratar

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

6 thoughts on “Pui la ceaun”

  1. Cred ca este una din cele mai bune retete de pui, facut la ceaun si cu usturoi si merge excelent cu mamaliguta si  cu un vin rosu de casa

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *