Retete traditionale

22 decembrie 2012

Carnati afumati

Ingrediente Carnati afumati Carnati de casa- Reteta aici Mod de preparare Carnatii proaspeti dupa ce au fost umpluti se lasa  48 de ore la zvantat agatati pe o bara din […]
27 octombrie 2012
Ciorba taraneasca de vita

Ciorba taraneasca de vita

Ingrediente 8 portii – Ciorba taraneasca de vita 1 kg  carne de vita (cu os), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 ardei gogosar (verde si rosu), 1 ceapa, 2 cartofi, […]
21 octombrie 2012
Bors de peste

Bors de peste

Ingrediente 700 gr crap (4 cotlete) , 1 ceapa, 2 ardei grasi rosii, 1 telina mica, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 l bors de casa, 1 l apa fierbinte,  […]
18 septembrie 2012

Ciorba de vacuta cu legume

Ingrediente – Ciorba de vacuta cu legume 800 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 ardei gogosar, 1 ceapa, 2 cartofi, 150 gr pasta de […]
18 decembrie 2011

Pomana Porcului

Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura. Preparare Carnea se taie in bucati potrivite […]
18 decembrie 2011

Carne de porc in untura

Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook