Pasta de jumari

Ingrediente:

300 gr jumari , 1 ceapa rosie de marime medie, piper , sare  si boia de ardei dupa gust.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

2

5/5 - (93 votes)

Pasta de jumari, perfecta pentru aperitive delicioase . Reteta Pasta de jumari este simpla si gustoasa.

Jumarile se trec prin masina de tocat carne.

Pasta obtinuta se pune intr-un bol , adaugam ceapa taiata marunt, sare, piper si boia dupa gust.

Amestecam  ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta de jumari se pune intr-un borcan,  inchidem ermetic si se pastraza la frigider.

Se serveste ca aperitiv , cu paine prajita si muraturi.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *