30 martie 2014

Pizza de post

Ingrediente Pizza de post Aluat – 450 gr faina tip 550 Arpis – pentru pizza si panificatie, 250 ml apa calduta, 10 gr drojdie, 1/4 lingurita  sare, 1 lingurita zahar. […]
29 martie 2014

Mancare de spanac cu usturoi

Ingrediente Mancare de spanac cu usturoi 1 kg spanac, 1 ceapa, 1 ceascuta mica de  sos de rosii cu ardei , 4 catei usturoi, 1 lingura ulei, sare  si piper, […]
29 martie 2014

Spanac sote cu mamaliguta si usturoi

Ingrediente Spanac sote cu mamaliguta si usturoi 1 kg spanac, 50 ml ulei, 6 catei usturoi pisati ,  sare si piper dupa gust, mamaliguta. Mod de preparare Spanac sote cu […]
23 martie 2014

Ciorba de fasole boabe

Delicioasa in orice sezon, ciorba de fasole boabe este o bunatate ! Ingrediente Ciorba de fasole boabe – 5 portii/ Timp de preparare – 2 ore. 300 gr fasole boabe […]
18 martie 2014

Chiftelute in sos (de post)

Ingrediente Chiftelute in sos (de post) Chiftelute – 300 gr soia granule, 1 morcov, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 capatana usturoi, 50 ml apa minerala, 100 gr faina, sare […]
9 martie 2014

Chiftelute de post

Ingrediente Chiftelute de post 300 gr soia granule, 1 morcov, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 capatana usturoi, 50 ml apa minerala, 100 gr faina, sare si piper – dupa […]
8 martie 2014

Cartofi umpluti cu ciuperci

Ingrediente Cartofi umpluti cu ciuperci 6 cartofi medii, 10 ml ulei. Umplutura: 200 gr ciuperci proaspete,  1 ceapa , 50 ml ulei, 1/2 legatura patrunjel , sare si piper dupa […]
6 martie 2014

Ciorba de legume

Ingrediente Ciorba de legume 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 50 ml ulei, 1/2 telina , 2 cartofi, 100 gr fasole verde, 6 rosii decojite,  1 legatura patrunjel, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress