Paste cu legume la cuptor, reteta ce ofera bunatate si satietate. Preparate intr-un timp scurt si cu ingrediente la indemana, Pastele cu legume la cuptor sunt ideale pentru mesele in familie.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Curatam legumele si le taiem astfel: cubulete – vanata, dovlecelul, cartofii , rondele -morcovul, fasii- ceapa.
Vanata taiata cubulete se pune pentru 10 minute in apa rece.
Indepartam apa si presam cubuletele de vinete intre palme.
Punem uleiul la incins, adaugam legumele si le calim 10 minute, la foc mic-mediu, amestecand periodic.
Adaugam sosul de rosii si continuam calirea pentru 2 minute.
Adaugam pastele , oregano, sare si piper dupa gust.
Amestecam usor si transferam compozitia intr-o tava.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 200C/ 10 minute.
Lasam pastele sa se raceasca cateva momente si apoi le transferam la farfurii.
Se servesc imediat. Pofta Buna!