Peste cu legume la cuptor

Ingrediente:

800 gr file crap, 1 morcov, 1 ceapa, 5 cartofi noi, 200 gr brocoli(congelat), 3 linguri ulei,  1 ardei capia, sare si piper dupa gust, lamaie pentru servit.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4

5/5 - (69 votes)
Peste cu legume la cuptor, un preparat gustos si sanatos pentru pranz sau cina. Reteta Peste cu legume la cuptor este simpla, se prepara usor si iti garanteaza reusita. Pentru mese in familie, Pestele cu legume la cuptor este alegerea perfecta. Descopera si alte retete cu peste : Somon la cuptor, Peste cu lamaie si sos de rosii, Dorada la cuptor.
Fileul de peste se taie in bucati potrivite si se pune intr-un vas.
Adaugam sare si piper dupa gust, 1 lingura de ulei si amestecam.
Spalam, curatam si taiem legumele dupa preferinta.
Le asezam intr-o tava de copt impreuna cu buchetele de brocoli.
Adaugam sare si  piper dupa gust, uleiul si amestecam.

Asezam feliile de peste peste legume si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C/ 30 minute.
Vom intoarce feliile de peste pentru a se rumeni uniform.
Indepartam bucatile  de peste si mai lasam legumele inca 10 minute.
Asezam legumele pe un platou alaturi de peste si felii de lamaie.
Se serveste imediat. Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *