Paste de post

Paste de post
5/5 - (1 vote)

Ingrediente Paste de post – 3 portii

300 gr paste fara ou , 200 gr zacusca de ciuperci, 50 ml apa calda, 2 linguri ulei, 100 ml sos de rosii cu ardei, 1/2 lingurita zahar, 1 ceapa rosie, sare si piper dupa gust, patrunjel verde.




Mod de preparare Paste de post

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dupa fierbere se pun intr-o sita , se trec printr-un  jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se taie fideluta si se caleste in ulei. Se adauga apa, sosul de rosii cu ardei si se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 min.

Se adauga zacusca , zaharul si potrivim de sare, piper.

Se mai lasa sa fiarba cca 5 min apoi adaugam pastele , amestecam si se mai lasa pe foc inca 5 min.

Pastele se servesc calde cu patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.