Paste de post

Paste de post
Ingrediente:

300 gr paste fara ou , 200 gr zacusca de ciuperci, 50 ml apa calda, 2 linguri ulei, 100 ml sos de rosii cu ardei, 1/2 lingurita zahar, 1 ceapa rosie, sare si piper dupa gust, patrunjel verde.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3

5/5 - (7 votes)

Paste de post, o reteta simpla si foarte gustoasa. Cu ingrediente la indemana, reteta Paste de post se prepara usor si este nelipsita din meniul pentru pranz.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

Dupa fierbere se pun intr-o sita , se trec printr-un  jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se taie fideluta si se caleste in ulei.

Adaugam: apa, sosul de rosii cu ardei.

Lasam  sa fiarba la foc mic,  pentru 10 minute.

Adaugam  zacusca , zaharul si potrivim de sare, piper.

Mai fierbem 5 minute si  apoi adaugam pastele.

Amestecam si se mai lasam pe foc, timp de 5 minute.

Pastele se servesc calde,  cu patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *