Frigarui de pui la gratar

Frigarui de pui la gratar
Ingrediente:

300 gr piept de pui, 1  ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi zdrobiti, sare si piper dupa gust , 5 bete pt frigarui (le tinem in apa 20 min).

Timp preparare

45 minute

5/5 - (71 votes)

Frigarui de pui la gratar. Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in bucataria internationala. Pregatind acest fel de mancare asiguri o masa sanatoasa familiei tale si, in plus, fiindca pe langa carne pregatesti si legume coaptea, nu mai ai nevoie de o garnitura in plus.

Frigaruile de pui se pregatesc in mai putin de 20 de minute si sunt alegerea ideala pentru o iesire la gratar, in aer liber, sau pentru un pranz sanatos si lejer.

Taiem pieptul de pui  in bucatele potrivite , il asezonam cu sare , piper si se pune la rece,  pentru 1 ora.

Taiem ceapa , ardeiul si dovlecelul   de dimensiunea bucatilor de pui.

Le condimentam cu sare , piper , usturoi si amestecam.

Acoperim  vasul cu o folie alimentara si il punem la rece,  pentru 30 minute.

Formam frigaruile prin asezarea alternativa de  bucati de pui si legume.

Le asezam pe gratarul incins si le frigem pe ambele parti , cca 3 minute  pe fiecare parte.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *