Frigarui de pui la gratar. Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in bucataria internationala. Pregatind acest fel de mancare asiguri o masa sanatoasa familiei tale si, in plus, fiindca pe langa carne pregatesti si legume coaptea, nu mai ai nevoie de o garnitura in plus.
Frigaruile de pui se pregatesc in mai putin de 20 de minute si sunt alegerea ideala pentru o iesire la gratar, in aer liber, sau pentru un pranz sanatos si lejer.
Taiem pieptul de pui in bucatele potrivite , il asezonam cu sare , piper si se pune la rece, pentru 1 ora.
Taiem ceapa , ardeiul si dovlecelul de dimensiunea bucatilor de pui.
Le condimentam cu sare , piper , usturoi si amestecam.
Acoperim vasul cu o folie alimentara si il punem la rece, pentru 30 minute.
Formam frigaruile prin asezarea alternativa de bucati de pui si legume.
Le asezam pe gratarul incins si le frigem pe ambele parti , cca 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde.
Pofta Buna!