12 septembrie 2012

Marmelada din fructe de padure

Ingrediente – Marmelada din fructe de padure 2 kg mure, 1 kg zmeura, 500 gr afine, 2 kg zahar Mod de preparare Murele, zmeura si afinele se trec prin apa […]
11 septembrie 2012
Zacusca de fasole

Zacusca de fasole

Ingrediente – Zacusca de fasole 1 kg gogosar, 1 kg ceapa, 500 gr fasole foabe, 4 morcovi, 500 ml  ulei, 1 kg rosii , piper, 1/2 lingurita de cimbru uscat, […]
19 august 2012

Sirop de mure

Ingrediente 3 kg mure coapte si negre, 2 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Murele bine copate se spala de praf , la un jet de […]
29 iulie 2012

Dulceata de caise cu anason

Ingrediente 2 kg caise coapte, 1,5 kg zahar, 5 stelute de anason, zeama de la 1 lamaie,  500 ml apa. Mod de preparare   Caisele se spala bine, apoi se […]
10 iulie 2012

Dulceata de zmeura

  Ingrediente 2  kg zmeura, 1 -1, 200 kg zahar, sucul de la o lamaie, 600 ml apa. Mod de preparare Zmeura se alege una cate una si se  spalam […]
17 iunie 2012

Dulceata de capsuni si lamaie

Bogate in vitamine si minerale –capsunile  conservate sub forma de  dulceata pastreaza cea mai mare parte din proprietatile fructelor proaspete, mai ales  aroma. Dulceata de capsuni si lamaie  se obtine  […]
2 iunie 2012

Dulceata de trandafiri

Ingrediente: Dulceata de trandafiri 350 gr petale de trandafiri parfumate (pentru dulceata), 500 gr zahar, 25 ml zeama de lamaie, 250 ml apa. Mod de preparare Petalele de la fiecare […]
4 noiembrie 2011

Dulceata de smochine

Ingrediente 20 smochine, 700 gr zahar, zeama de la o lamaie. Preparare Intr-o cratita se pune zaharul si 200 ml apa, se pune la foc mic sa fiarba. Cand s-a […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress