17 iunie 2013

Compot de cirese

Ingrediente Compot de cirese cirese, zahar Preparare Compot de cirese Ciresele se curata de codite,  se trec prin mai multe jeturi de apa si se pun in borcane. In fiecare […]
13 iunie 2013

Dulceata de cirese negre

Ingrediente Dulceata de cirese negre – 5 borcane 400 gr 2 kg cirese negre, 1 kg zahar, 1/2 zeama de lamaie Preparare Dulceata de cirese negre Ciresele se spala si […]
10 mai 2013

Dulceata din flori de salcam

Ingrediente Dulceata din flori de salcam – 2 borcanele 300 gr zahar brun, 200 gr zahar alb, 500 ml apa, 250 gr flori de salcam, zeama de la 1 sfert […]
25 octombrie 2012

Muraturi

Ingrediente 4  varze  micute albe taiate pe jumatate , 1 kg gogonele, 1 kg castraveti, 5 morcovi taiati pe jumatate , 5 ardei gogosar, 1 legatura   frunze de telina,  […]
2 octombrie 2012

Gogonele cu usturoi la otet

Ingrediente – Gogonele cu usturoi la otet gogonele, cantitatea de otet reprezinta 30% din cantitatea de lichid, sare grunjoasa, boabe de mustar, boabe de piper negru, marar uscat, catei de […]
22 septembrie 2012

Sirop de struguri

Ingrediente 5 kg struguri rosii rosii , 3 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Strugurii  bine copti  se spala de praf , la un jet de […]
21 septembrie 2012

Sos de rosii (Ketchup de casa)

Ingrediente – Sos de rosii 3 kg rosii proaspete, 5  ardei gogosar sau kapia, 3 buc ceapa, 100 gr zahar,  1 lingurita de piper, 4  linguri de sare,  1 lingurita […]
13 septembrie 2012

Ardei pentru iarna

Ingrediente – Ardei pentru iarna 5 kg ardei gogosar intreg, 500 ml otet, 400 gr zahar, 100 gr sare grunjoasa, piper boabe, foi de dafin, hrean Mod de preparare Hreanul […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress