Retete de muraturi si conserve

30 iunie 2014
Conserva de fasole verde

Conserva de fasole verde

Ingrediente  fasole, apa, sare, crengute de marar proaspat. Mod de preparare Conserva de fasole verde Tecile de fasole tinere se curata de codite si le rupem sau taiem in bucati […]
8 octombrie 2013
Peltea (jeleu) de gutui

Peltea (jeleu) de gutui

Ingrediente Peltea (jeleu) de gutui 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Peltea (jeleu) de gutui Se aleg gutui mici si galbene, se […]
7 octombrie 2013
Fasole verde cu ardei pentru iarna

Fasole verde cu ardei pentru iarna

Ingrediente Fasole verde cu ardei pentru iarna 3  kg fasole, 1  kg ardei gogosar , 100 ml ulei, sare dupa gust,  frunze de telina verde – cca 10 borcane 750 […]
3 octombrie 2013
Conopida murata

Conopida murata

Ingrediente Conopida murata 4  buc conopida , 1 varza mica rosie,   1 legatura   frunze de telina,  marar uscat, 4 buc hrean taiate rondele sau fasii, piper boabe, sare grunjoasa […]
11 septembrie 2013
Dulceata de prune brumarii

Dulceata de prune brumarii

Ingrediente Dulceata de prune brumarii 5 kg prune brumarii, 2 kg zahar, 400 gr apa. Preparare  Spalam prunele, scoatem samburii si le taiem cubulete. Intr-o cratita punem zaharul , apa […]
27 august 2013
Sos de rosii cu ardei

Sos de rosii cu ardei

Ingrediente Sos de rosii cu ardei / Timp – 4 ore. 9 kg rosii 3 kg ardei gogosar rosu 3 crengute cimbru 200 gr zahar dupa gust piper si sare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook