2 septembrie 2011

Compot de prune

Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat. Preparare Prunele se spala si se pun in borcane sterilizate. Peste prune, in fiecare […]
28 august 2011

Ardei copti pentru iarna

Ingrediente 5 kg ardei gras si gogosar rosu, boabe de piper, 600 ml otet, 50-60 gr sare, 20 gr zahar. Preparare Ardeii se spala si se pun pe un gratar […]
26 august 2011

Ardei in sos de rosii

Ingrediente 5 kg ardei gogosar, 1.5 kg bulion, 500 ml otet , 500 ml ulei, boabe de piper, foi de dafin, 500 gr zahar, 80 gr sare. Preparare Ardeii se […]
11 august 2011

Dulceata de mure

Ingrediente 2 kg mure, 2 kg zahar, 1.5 l apa. Preparare Murele se trec prin mai multe ape, nu se pun sub jet de apa. Intr-o cratita se pune apa […]
17 iulie 2011

Marmelada de caise cu scortisoara

Marmelada de caise ,  fina si parfumata, nelipsita de la micul dejun. Ingrediente 3 kg caise, 2 kg zahar, 2 l apa, 1 baton de scortisoara. Mod de Preparare Caisele […]
19 noiembrie 2010

Gogonele in otet

Ingrediente Gogonele, otet, sare. Preparare Gogonele de marime potrivita se spala si se pun in borcane. Separat intr-o cratita se formeaza solutia din 50 gr sare, 500 ml otet, 1l […]
4 octombrie 2009

Salata de ardei cu vinete pentru iarna

Ingrediente 5 kg vinete, 5 kg ardei, 150 gr zahar, 200 ml ulei, 200 ml otet, sare, foi de dafin. Preparare Ardeiul se coace, se curata, se spala de seminte […]
17 august 2009

Dulceata din pepene galben

Ingrediente 1 pepene galben mai mare, 1 kg zahar, 800 ml apa. Preparare Apa impreuna cu zaharul se pun intr-o cratita la fiert. Separat se curata pepenele, se indeparteaza semintele, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress