25 august 2014

Dulceata de afine

Ingrediente Dulceata de afine – 6 borcane -400 gr 1.2 kg zahar, 1.5 kg afine Mod de preparare Dulceata de afine Afinele se curata bine si se spala. Se pun […]
25 august 2014

Castraveti murati

O reteta rapida de castraveti murati. Sunt nelipsiti de la mancarurile pe baza de carne si legume. Ingrediente Castraveti murati 3 kg castraveti, 1 capatana usturoi, 3 bucati hrean,  marar […]
3 august 2014

Compot de piersici

Ingrediente Compot de piersici Pentru 1 borcan de 800 gr  – 4 piersici de buna calitate, 3 linguri zahar. Facultativ – vanilie. Mod de preparare Compot de piersici Intr-o cratita […]
1 iulie 2014

Compot de visine

Ingrediente Compot de visine visine coapte si sanatoase, zahar, apa Mod de preparare Compot de visine Visinele  se spala si se curata de codite. Asezam  fructele in borcane ( cca  […]
30 iunie 2014

Conserva de fasole verde

Ingrediente Conserva de fasole verde fasole, apa, sare, crengute de marar proaspat. Mod de preparare Conserva de fasole verde Tecile de fasole tinere se curata de codite si le rupem […]
3 ianuarie 2014
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Ingrediente Salata de sfecla rosie 2   buc sfecla rosie, 1-2 linguri zeama de lamaie sau o lingura de otet, 2  linguri ulei, sare dupa gust, 1 ceapa alba, 1 lingurita […]
16 octombrie 2013

Compot de gutui

Ingrediente Compot de gutui 1 l apa, 300 gr  zahar, 5  gutui mari (cca 1 kg ), zeama de la 1 lamaie, 1 baton scortisoara. Mod de preparare Compot de […]
8 octombrie 2013

Peltea (jeleu) de gutui

Ingrediente Peltea (jeleu) de gutui 1 kg gutui (puteti folosi doar coji si cotoare), 1 kg zahar, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Peltea (jeleu) de gutui Se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress