Retete traditionale

6 iulie 2014
Fasole cu usturoi

Fasole cu usturoi

Ingrediente Fasole cu usturoi 500 gr fasole verde , 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare si piper  dupa gust. Mod de preparare  Fasolea se curata, se spala si  se […]
19 iunie 2014
Tocanita cu carne de porc

Tocanita cu carne de porc

Ingrediente Tocanita cu carne de porc 500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei usturoi, 100 ml bulion, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura […]
17 iunie 2014
Ciorba de porc cu ou

Ciorba de porc cu ou

Ingrediente Ciorba de porc cu ou 1 kg coasta de porc afumata ~1 kg , 1 ceapa, 1 morov, 1 radacina de telina, 4  rosii,  1 legatura de patrunjel , […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficatei de pui, 1 piept de pui dezosat ,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar […]
9 februarie 2014

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba superioara ,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr […]
7 februarie 2014

Slanina afumata

Ingrediente Slanina afumata slanina proaspata de porc, saramura (1 l apa = 100 gr sare ) , piper, usturoi. Mod de preparare Slanina afumata Slanina se taie fasii , cca […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook