Drob de pui

Ingrediente:

600 gr  ficatei de pui, 1 piept de pui dezosat ,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  2 oua,  sare si piper dupa gust, 1 ou pentru decor.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

1 tava

5/5 - (13 votes)

Deliciosul Drob de pui este nelipsit de la masa de Paste. Reteta Drob de pui  formata din carne si organe de pui confera preparatului o bunatate maxima. Aromat , gustos si satios.

Pieptul de pui , pipotele si inimioarele  se fierb  in apa cu sare ( 2 gr), cca 20  minute.

Scurgem zeama si le lasam sa se raceasca.

Le taiem  cubulete, apoi se trece prin masina de tocat carne.

Ficateii se fierb in apa cu sare,  pentru 5 minute. Taiem marunt ceapa,  usturoiul si mararul.

Pieptul de pui, inimioarele , pipotele,  ficateii, ceapa verde, usturoiul, mararul se trec prin masina de tocat.

Compozitia formata se pune intr-un bol si se amesteca cu  ouale batute, sare si piper dupa gust.

Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.

Ungem suprafata cu ou batut  si punem tava la cuptor,   pentru 25-30 minute/180C.

Se lasa sa se racesca complet si apoi se taie felii.

Se serveste cu legume crude.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *