Deliciosul Drob de pui este nelipsit de la masa de Paste. Reteta Drob de pui formata din carne si organe de pui confera preparatului o bunatate maxima. Aromat , gustos si satios.
Pieptul de pui , pipotele si inimioarele se fierb in apa cu sare ( 2 gr), cca 20 minute.
Scurgem zeama si le lasam sa se raceasca.
Le taiem cubulete, apoi se trece prin masina de tocat carne.
Ficateii se fierb in apa cu sare, pentru 5 minute. Taiem marunt ceapa, usturoiul si mararul.
Pieptul de pui, inimioarele , pipotele, ficateii, ceapa verde, usturoiul, mararul se trec prin masina de tocat.
Compozitia formata se pune intr-un bol si se amesteca cu ouale batute, sare si piper dupa gust.
Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
Ungem suprafata cu ou batut si punem tava la cuptor, pentru 25-30 minute/180C.
Se lasa sa se racesca complet si apoi se taie felii.
Pofta Buna!
Salvează