600 gr ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2 legaturi marar , 2 oua, sare si piper dupa gust, 1 ou batut pentru uns suprafata.
-
- Pieptul de pui impreuna cu pipotele si inimioarele se spala si se fierb cu sare, cca 20 min.
- Se lasa sa se raceasca, se taie cubulete, apoi se trece prin masina de tocat carne.
- Ficateii se spala si se pun la fiert pentru 5 min, in apa cu sare. Ceapa , usturoiul si mararul le taiem marunt.
- Pieptul de pui, inimioarele , pipotele, ficateii, ceapa verde, usturoiul, mararul se trec prin masina de tocat.
- Compozitia formata se pune intr-un bol. Se adauga ouale batute, sare si piper dupa gust.
- Intr-o tava de cozonac se aseaza hartie de copt , se adauga compozitia si se intinde uniform.
- Se unge cu ou la suprafata , pentru a obtine o crusta aurie si se introduce la copt cca 20-30 min.
Se lasa sa se racesca complet apoi se taie felii.
Se serveste cu legume crude.
Pofta Buna!
Salvează