3 august 2015

Prajitura cu prune (de post)

Chiar si in perioadele de post ne putem bucura de prajituri delicioase, daca reusim sa combinam anumite ingrediente de calitate. Prajitura cu prune de post este o prajitura delicioasa, rapida, […]
10 mai 2015

Tocanita de ciuperci cu legume

O mancare ideala pentru perioadele de post si nu numai, tocanita de ciuperci cu legume este gustoasa si usor de preparat. Ciupercile se potrivesc de minune cu ardei si ceapa, […]
19 aprilie 2015

Salata de dovlecei copti

Salata de dovlecei copti este foarte gustoasa si sanatoasa, ideala alaturi de preparate din carne sau peste. Se prepara usor, la cuptor, si se asezoneaza cu ceapa calita, zeama de […]
17 aprilie 2015

Mamaliga la gratar

Daca ti-a ramas mamaliga rece de la masa anterioara, mare pacat este sa arunci asa bunatate de preparat. Ai optiunea sa reinventezi aceasta banala reteta doar aruncand cateva felii reci […]
22 ianuarie 2015

Ciuperci umplute cu spanac

Pentru aperitive si garnituri, ciupercile umplute cu spanac sunt o alegere potrivita. Sunt usor de pregatit, au un gust bun, pe care il vor indragi si cei mici, care astfel […]
30 noiembrie 2014

Trigoane cu gem si nuca

Ingrediente Trigoane cu gem si nuca Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet  zahar vanilat, 10 ml […]
22 noiembrie 2014

Mancare de prune cu orez

Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr   orez, 50  gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de […]
2 noiembrie 2014
Zacusca de gogonele

Zacusca de gogonele

Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei (800 gr) , 500 ml ulei, 1,5 kg ceapa,  sare si piper dupa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress