Ciorba de fasole verde, o explozie de bunatate si savoare. Bogata in nutrienti si fibre, fasolea verde ofera preparatului un gust placut, iar legumele proaspete completeaza perfect aroma si culoarea. Sarbatoreste gustul si prospetimea verii cu aceasta delicioasa ciorba de fasole verde si lasa-te rasfatat de aromele autentice ale bucatariei traditionale.
Spalam pastaile de fasole , indepartam varfurile si le taiem potrivit.
Le punem in apa clocotita si fierbem 5 minute.
Tocam ceapa, iar pastarnacul si ardeiul te taiem cubulete.
Morcovul il taiem rondele.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam legumele (morcov, ceapa, pastranac si ardei).
Calim pentru 3 minute, amestecand periodic.
Adaugam pulpa de rosii si amestecam.
Continuam fierberea pentru 5 minute si adaugam fasolea scursa.
Amestecam si adaugam apa fierbinte.
Continuam fierberea la foc potrivit , cca 25 de minute.
Cand mancarea este gata adaugam usturoiul maruntit si patrunjelul tocat marunt.
Ciorba de fasole verde reprezinta un adevarat rasfat al verii, intrucat poate fi servita rece sau calda, in functie de preferintele tale.
Paine de casa, legume crude si ciorba de fasole verde, pranzul perfect intr-o zi de post!
Pofta buna!
1 thoughts on “Ciorba de fasole verde”
Misto reteta