Snitele de ciuperci pleurotus

Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus, sare, piper, 6 catei de usturoi, 1 lingura ulei.
Compozitia de pane - 3 linguri faina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita vegeta naturala, 200 ml apa.
Ulei pentru prajit.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (127 votes)

Snitele de ciuperci pleurotus,  un preparat delicios si hranitor,  in varianta de post. Ciupercile pleutorus au o consistenta asemanatoare carnii, sunt gustoase si se prepara rapid. Snitele de ciuperci pleurotus, ideale  in realizarea platourilor cu aperitive de post.

 

Spalam  ciupercile,  indepartam coditele si le punem intr-o sita.

Dupa ce apa s-a scurs bine, le asezam intr-un vas.

Le preseram cu sare, usturoi pisat si  le stropim cu putin ulei.

Le  amestecam  usor si le  lasam deoparte,  30 minute.

Preparam o compozitie de pane, din: faina, sare, apa,  vegeta naturala, piper.

Trecem fiecare ciuperca prin faina si apoi prin compozitia de pane.

Prajim snitelele in ulei incins, pe ambele parti.

Le  scoatem pe servet absorbat , cateva minute, si le transferam pe un platou.

Se servesc cu mujdei.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *