Indiferent de ocazie, ciupercile umplute vor aduce un plus de bunatate si vor incanta pe toti cei care le vor gusta. Ciuperci umplute, un preparat foarte gustos si satios, o alegere perfecta pentru mese in familie.
Spalam ciupercile si le indepartam coditele.
Fiecare palarie se curata de coaja.
Se introduc in cuptorul incins, la 180C, pe gratar (cu partea interioara in jos)/ 5 minute.
Razuim morcovul, tocam ceapa si coditele de ciuperci.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins , adaugam ceapa si coditele.
Amestecam periodic si lasam sa se caleasca 3 minute.
Adugam morcovul si continuam calirea inca 3 minute.
Adaugam sare, piper dupa gust si mararul maruntit.
Amestecam si umplem ciupercile.
Punem ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le punem in cuptorul preincalzit la 180C/ 15 minute.
Le transferam pe platou si le servim alaturi de salata .
Pofta buna!
Iti recomand colectia de Retete cu ciuperci!