Ciuperci umplute

Ciuperci umplute
Ingrediente:

7  ciuperci mari, 1 ceapa, 1/2 morcov, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei, 1/2 legatura marar.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

7

5/5 - (43 votes)

Indiferent de ocazie, ciupercile umplute vor aduce un plus de bunatate  si vor incanta pe toti cei care le vor gusta. Ciuperci umplute, un preparat foarte gustos si satios,  o alegere perfecta pentru mese in familie.

Ciuperci umplute

Spalam ciupercile si  le indepartam coditele.

Fiecare palarie se curata de coaja.

Se introduc in cuptorul incins, la  180C,  pe gratar (cu partea interioara in jos)/ 5 minute.

Razuim morcovul, tocam  ceapa si coditele de ciuperci.

Ciuperci umplute

Intr-o tigaie punem uleiul la incins , adaugam ceapa si coditele.

Amestecam periodic si lasam sa se caleasca 3 minute.

Adugam morcovul  si continuam calirea inca 3 minute.

Adaugam sare, piper dupa gust si mararul maruntit.

Ciuperci umplute

Amestecam si umplem ciupercile.

Ciuperci umplute

Punem ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le punem in cuptorul preincalzit la 180C/ 15 minute.

Ciuperci umplute

Le transferam pe platou si le servim alaturi  de  salata .

Ciuperci umplute

Pofta buna!

Iti recomand colectia de Retete cu ciuperci!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *