9 decembrie 2013

Ciulama de gasca cu ciuperci

Ingrediente Ciulama de gasca cu ciuperci 2 pulpe de gasca, 20 g faina, 50 gr unt, 50 ml ulei, 500 ml supa (obtinuta  de la fierberea pulpelor si legume), 1 […]
1 decembrie 2013
Tocanita de ciuperci cu rosii

Tocanita de ciuperci cu rosii

Ingrediente Tocanita de ciuperci cu rosii 500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 5 rosii (decojite), 5  linguri bulion,  sare si piper dupa gust, 1/2 legatura patrunjel proaspat. […]
10 noiembrie 2013

Gasca cu masline

Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 buc ceapa, 1 foaie de dafin,  1/2 lingura […]
4 noiembrie 2013

Gulii umplute cu carne la cuptor

Ingrediente Gulii umplute cu carne la cuptor 4 gulii, 300 gr  carne tocata, 20 gr orez, 1/2  ceapa, 1 lingura ulei, sare si piper, dupa gust. Pentru servire : smantana […]
31 octombrie 2013

Tocana taraneasca

Ingrediente Tocana taraneasca 1 kg carne de porc , 100 ml ulei,  3  buc ceapa, 1 capatana de usturoi,  1 morcov, 1 ardei gogosar, 150 ml bulion, 1 lingurita boia […]
23 octombrie 2013

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]
12 octombrie 2013

Mancare de cartofi cu carne

Ingrediente Mancare de cartofi cu carne 1 kg spata de porc, 1 kg cartofi (de preferat rosii), 2 cepe, 100 ml bulion, 100 ml ulei, 1 lingurita boia de ardei […]
10 octombrie 2013

Chiftelute in sos

Ingrediente Chiftelute in sos Chiftelute: 1 kg carne tocata  (porc lucru sau spata), 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei […]
6 octombrie 2013

Pui cu masline

Ingrediente Pui cu masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 ml bulion de rosii, 50 ml vin, 2-3 frunze de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress