Daca esti in cautarea unei garnituri usoare, dar pline de gust, piureul de conopida este solutia perfecta! Preferat pentru textura sa fina si faptul ca este atat de simplu de pregatit. Este genul de reteta care transforma un ingredient banal intr-un preparat sofisticat. Hai sa-ti arat cat de usor se face! Descopera si alte retete cu conopida!
Piure de conopida preparare
Spalam conopida, o desfacem in buchetele si o trecem prin jet de apa rece.
O punem la fiert intr-o oala cu apa si sare, 10-15 minute, pana devine moale.
Scurgem bine conopida si o las-o cateva minute sa elimine excesul de apa. Indepartam orice urma de lichid.
Adaugam untul, laptele, sare si piper dupa gust. Pasam cu ajutorul unui mixer vertical pana obtinem o consistenta cremoasa.
Transferam piureul intr-un bol sau pe farfurii si il servim cald alaturi de peste, carne sau legume la gratar.
Este sanatos, delicios si o alegere excelenta daca vrei sa reduci carbohidratii fara sa renunti la preparatele cremoase si confortabile. Incearca si tu reteta asta! Sunt sigura ca o sa-ti placa la fel de mult ca mie. ❤️ Spune-mi in comentarii cum ti-a iesit sau cu ce ai ales sa il servesti. 😊