Piept de pui cu smantana, deliciu maxim! Daca esti in cautarea unei retete rapide si savuroase pentru pranz, pieptul de pui cu smantana este alegerea perfecta! Poate fi insotit de o garnitura de orez sau piure de cartofi – alegerea e a ta!
Taiem pieptul de pui in felii subtiri, condimentam cu sare, piper.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam pieptul de pui.
Il lasam sa se rumeneasca, amestecand ocazional, timp de 7-10 minute.
Adaugam ceapa tocata marunt, amestecam si continuam calirea pentru 3 minute.
Adaugam apa fierbinte, asezam capacul la cratita si lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.
Reducem focul si turnam smantana. Amesteca bine si lasa sa fiarba la foc mic, timp de 5 minute.
Potrivim gustul de sare si piper proaspat macinat. Servim preparatul cald, decorat cu patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!