Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana
Ingrediente:

700 g piept de pui, 200 ml smantana pentru gatit - 20% grasime, 300 ml apa fierbinte, 1 ceapa mare, 2-3 linguri ulei, sare si piper proaspat macinat dupa gust, patrunjel proaspat.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

4

5/5 - (34 votes)

Piept de pui cu smantana, deliciu maxim! Daca esti in cautarea unei retete rapide si savuroase pentru pranz, pieptul de pui cu smantana este alegerea perfecta! Poate fi insotit de o garnitura de orez sau piure de cartofi – alegerea e a ta!

Piept de pui cu smantana

Taiem pieptul de pui in  felii subtiri, condimentam cu sare, piper.

Incingem uleiul  intr-o cratita si adaugam pieptul de pui.

Il lasam sa se rumeneasca, amestecand ocazional, timp de 7-10 minute.

Adaugam ceapa tocata marunt, amestecam si continuam calirea pentru 3 minute.

Adaugam apa fierbinte, asezam capacul la cratita si lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.

Piept de pui cu smantanaReducem focul si turnam smantana. Amesteca bine si lasa sa fiarba la foc mic,  timp de 5 minute.

Piept de pui cu smantanaPotrivim gustul de sare si piper proaspat macinat.  Servim preparatul cald, decorat cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *