17 februarie 2013

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si […]
5 februarie 2013

Ficatei de pui in sos de rosii

Ingrediente – Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec,  1 ceapa, 100 ml bulion, […]
2 ianuarie 2013

Ciulama de pui

Ingrediente Ciulama de pui 1 kg carne de pui, 100 gr unt, 200 gr faina, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 morcov, piper si sare dupa gust. Preparare Carnea […]
18 decembrie 2012

Mancare de mazare cu carne de porc

Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc 500 gr carne de porc, 500 gr mazare congelata , 1 ceapa, 2 morcovi, 100 ml bulion, 50 ml ulei, 1 lingurita […]
24 noiembrie 2012

Ciuperci cu smantana

Ingrediente – Ciuperci cu smantana 500 gr ciuperci proaspete, 50 ml ulei, 200 gr smantana, 40 gr faina, 1 ceapa, 5 fire de patrunjel verde  , sare si piper dupa […]
24 octombrie 2012

Sarmalute de curcan

Ingrediente 30 buc- Sarmalute de curcan 1 capatana mare de varza murata, 1 crenguta de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper, 3 foi de dafin. Umplutura 800 gr carne tocata […]
22 octombrie 2012

Tocanita de vita

Ingrediente 500 -700 gr carne de vita, 100 ml ulei, 4 cepe, 5 catei de usturoi, 2 linguri bulion, 1 lingurita boia de ardei dulce, sare si piper dupa gust, […]
19 octombrie 2012

Tocanita de ciuperci

Ingrediente 500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 30 ml ulei,1 lingurita de boia ardei dulce, 4 catei de usturoi, 200 ml apa , 100 ml bulion, sare si piper dupa […]
15 octombrie 2012

Mancare de conopida cu ciuperci

Ingrediente 1 kg conopida, 200 gr ciuperci  proaspete, 100 gr unt, 50 gr faina, 500 ml lapte, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Conopida se rupe in buchetele, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress