24 iulie 2014

Ardei umpluti

Ingrediente Ardei umpluti 6 buc ardei gras . Pentru umplutura – 300 gr carne tocata amestec vita si porc , 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, […]
6 iulie 2014

Fasole cu usturoi

Ingrediente Fasole cu usturoi 500 gr fasole, 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare dupa gust. Mod de preparare Fasole cu usturoi Fasolea se curata, se spala si  se rupe […]
2 iulie 2014
Hering cu rosii si usturoi

Hering cu rosii si usturoi

Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei pentru prajit , 100 gr faina, sare si piper – dupa gust, patrunjel […]
27 iunie 2014

Orez cu legume

Ingrediente Orez cu legume 1 cana orez, 3 cani apa calda, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 ardei gras, 2 rosii, sare si piper dupa gust, 3  linguri ulei, patrunjel verde. […]
19 iunie 2014

Tocanita din carne de porc

Ingrediente Tocanita din carne de porc 500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei usturoi, 100 ml bulion, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura […]
5 iunie 2014

Dovlecei umpluti cu carne

Ingrediente Dovlecei umpluti cu carne 300 gr carne tocata amestec (porc si vita), 4 dovlecei, 1 ceapa, 2 linguri cu orez, 1 lingurita  pasta de tomate , 1 lingura ulei, […]
8 aprilie 2014

Ficatei de pui in sos dulce

Ingrediente – Ficatei in sos 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 50 ml vin alb sec,  1 ceapa, 150 ml bulion, 1 lingura zahar brun,  […]
7 ianuarie 2014

Fasole in sos de rosii

Ingrediente Fasole in sos de rosii 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare , 5 catei de usturoi, 50 ml ulei, 200 ml   sos de rosii cu ardei , […]
9 decembrie 2013

Ciulama de gasca cu ciuperci

Ingrediente Ciulama de gasca cu ciuperci 2 pulpe de gasca, 20 g faina, 50 gr unt, 50 ml ulei, 500 ml supa (obtinuta  de la fierberea pulpelor si legume), 1 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress