23 ianuarie 2015

Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu intreaga familie. Pentru acest preparat aveti nevoie de pulpe de […]
22 ianuarie 2015

Ciuperci umplute cu spanac

Pentru aperitive si garnituri, ciupercile umplute cu spanac sunt o alegere potrivita. Sunt usor de pregatit, au un gust bun, pe care il vor indragi si cei mici, care astfel […]
4 ianuarie 2015

Ciorba taraneasca

Mari consumatori de ciorba, romanii cu siguranta vor aprecia aceasta ciorba taraneasca cu carne de porc. Se prepara usor, cu legume clasice folosite la ciorba: cartofi, telina, pastarnac, morcovi, ceapa, […]
7 decembrie 2014

Iahnie de fasole

Ingrediente Iahnie de fasole 500 grame fasole, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 1 morcov, 5  linguri sos de rosii cu ardei, 3 linguri ulei, sare, piper dupa gust , patrunjel verde. Mod de […]
23 octombrie 2014

Rosii umplute cu carne

Ingrediente  Rosii umplute cu carne 8  rosii potrivite, 250 gr carne tocata, 1 morcov fiert, 1 ceapa, 1 ardei gogosar verde, 1 ou, sare si piper dupa gust, 4 linguri ulei, marar proaspat, […]
13 octombrie 2014

Ostropel de pui

Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii mari (pulpa), 5 catei usturoi, 5 linguri ulei, 200 ml vin alb […]
28 septembrie 2014

Mancare de conopida cu piept de pui

Ingrediente Mancare de conopida cu piept de pui 1 piept de pui dezosat – cca 700 gr, 1 ceapa, 5 rosii, 2 morcovi, 5 linguri ulei, 1 conopida mica, sare […]
18 septembrie 2014

Mancare de toamna

Ingrediente Mancare de toamna 5 cartofi, 1/2 conopida mica, 1 morcov, 1/2 telina, 5 rosii, 1 ceapa, 5 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel. Mod de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress