29 iulie 2012

Limba cu smantana

Ingrediente 1 limba de vita proaspata cca 500-700 gr , 50 gr faina, 60 gr unt, 700 ml supa in care a fiert limba, 200 ml smantana fermentata, sare, 2 […]
26 iunie 2012

Limba cu ciuperci

Ingrediente 1 limba de vita proaspata cca 500-700 gr , 400 gr ciuperci, 3  buc ceapa ,  2 morcovi, 4 rosii proaspete, 50 ml vin,  80 ml ulei, sare si […]
5 decembrie 2011

Piept de pui cu mazare sote

Ingrediente 1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper, Pentru sote: 250 gr mazare din conserva, 40 gr unt , sare, verdeata. Preparare Pieptul de pui se portioneaza […]
20 noiembrie 2011

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, sare dupa gust, 200 ml ulei, 1 ceapa , 50 gr bulion. Preparare Fasolea se spala si se lasa la inmuiat cateva ore in apa […]
15 noiembrie 2011

Oltenesti cu mazare

Ingrediente Pulpa de la 4 rosii , 1 conserva de mazare-800 gr , 1 ceapa, 500 gr carnati oltenesti, piper, verdeata, 100 ml ulei, sare. Preparare Intr-o tigaie se pune […]
10 noiembrie 2011

Ardei umpluti cu legume si carne

Ingrediente 6 ardei grasi de culori diferite. Umplutura: 200 gr carne tocata, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 1 jumtatate de telina, 80 gr orez, 1 […]
10 octombrie 2011

Varza cu legume

Ingrediente 1 varza proaspata de marime potrivita, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, verdeata, piper boabe, sare, 50 ml ulei. Preparare Varza se spala si se toaca marunt. Gogosarul se […]
9 octombrie 2011

Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente 1 piept de pui mare, 400 gr ciuperci, 100 ml ulei, 100 gr smantana, 50 gr faina, 100 ml vin alb, sare si piper dupa gust, verdeata. Preparare Ciupercile […]
2 septembrie 2011

Dovlecei cu lapte

Ingrediente 1 l lapte, 3-4 dovlecei, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare, verdeata. Preparare Dovleceii se curata si se taie bucatele potrivite. Intr-o cratita se pune ulei la incins , […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress