Oua jumari

Oua jumari
Ingrediente:

4 oua, 20 ml de lapte, 15 gr unt pentru prajit, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

2

5/5 - (102 votes)

Oua jumari,  o optiune gustoasa si rapida pentru micul dejun sau o gustare delicioasa. Oua jumari,  pufoase si delicioase, un preparat cu multiple denumiri: oua jumari, scrob, papara etc. Pentru un plus de savoare, puteti adauga branzeturi, patrunjel sau carne. Gustos si rapid!

Oua jumari

Spargem ouale intr-un castron.

Adaugam laptele, sare, piper si le amestecam bine cu furculita.

Punem untul intr-o tigaie, la topit.

Adaugam compozitia de oua si nu le amestecam cateva secunde.

Gatim  ouale la foc mediu spre mic, amestecand cu o spatula la fiecare 3-4 secunde.

Oua jumariNe oprim cand ouale au ajuns la consistenta dorita.

Transferam totul pe un platou, alaturi de legume crude.

Oua jumariServim imediat, de preferat cu paine prajita.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *